TURBO SERVIS UŽICE

Turbo Servis radi remont turbina za sve tipove motora sa unutrašnjim sagorevanjem: turbine za putnička vozila, turbine za kamione, turbine za građevinske mašine, turbine za poljoprivredne mašine, industrijske turbine i brodske turbine.

U Turbo Servisu Užice se urgrađuju isključivo originalni delovi za turbine, na najsavremenijoj opremi uz najviši nivo stručnosti zaposlenih. Remont turbina se obavlja u našem matičnom servisu u Užicu dok se kroz našu prodajnu mrežu radi prodaja novih turbina i zamena turbina po principu staro za remontovano i staro za novo.

 turbine za putnička vozila, turbine za kamione, turbine za građevinske mašine, turbine za poljoprivredne mašine, industrijske turbine i brodske turbine.

 

Turbo servis Užice - centrala Užice

 

Turbo Servis je ovlašćeni serviser i distributer najvećih svetskih proizvođača turbokompresora.

 

 

Turbo servis Užice - pre i posle remonta turbine

Od 2016 godine posedujemo liniju za serijski remont turbina prema zahtevima OE kupaca i projektovanu po zahtevima standarada za automobilsku industiju ISO16949

 

Turbo servis Užice - servis turbina

 

Remont turbine uključuje profesionalno utvrđivanje uzroka kvara u cilju otklanjanja uzroka problema. Sve komponente turbne (aktuator, turbinsko kolo, osovina turbine, varijabilna geometrija, ležajevi…) se proveravaju prema specifikacijama proizvođača i po potrebi menjaju novim.

 

Od presudne važnosti za remont turbine je ispitivanje i kontrola. Rotor svakog turbokompresora se balansira a turbo ispituje na probnom stolu poslednje generacije koji podržava brzine rotora do 300.000 obrtaja u minuti.
Turbo servis Užice - ispitvanje turbine

 

Turbo servis Užice - servis

 

KVALITET

 

Posedujemo i opremu za testiranje i kalibraciju turbina sa elektronskom regulacijom koja nam omogućava uspešan remont turbina najnovije generacije  upravljanih elektro odnosno elektro-vakuumskim ventilima.

 

Od 2016 godine posedujemo liniju za serijski remont turbina prema zahtevima OE kupaca i projektovanu po zahtevima standarada za automobilsku industiju ISO16949

MAGACIN

TURBO SERVIS UŽICE

 

Novi, originalni delovi za turbine svih vrsta i generacija su trenutno raspoloživi u našem magacinu, što nam omogućava da servis turbine izvršimo za 3-4 sata, uz najviši nivo kvaliteta.

 

Delovi za turbine, nove turbine i remontovane turbine se hitno isporučuju u sva mesta na teritoriji Srbije kao i u zemlje u okruženju. Turbo Servis je ovlašćeni distributer i serviser proizvodjača turbokompresora Borg Warner, Holset i MHI. Pored servisa turbina u ponudi imamo i prodaju rezervnih delova engleskog proizvođača Melett čiji smo takođe ovlašćeni distributer za Srbiju i zemlje u okruženju.

Turbo servis Užice - Magacin

 

U ponudi imamo i agregatnu zamenu, po principu staro za novo i staro za remontovano.
Turbo servis Užice -  staro za novo i staro za remontovano.

Turbo Servis je ovlašćeni serviser i distributer najvećih svetskih proizvođača turbokompresora.