Servis

Servis Turbo Servisa ima zadatak da kvalitetno, brzo i pouzdano, izvrši servisiranje uređaja iz programa turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu. Kvalitet i nivo remonta smo podigli na najviši nivo, zahvaljujući najsavremenijoj opremi i visokom niou stručnosti zaposlenih.Servisne delatnosti se obavljaju u matičnom servisu u Užicu.

Jedna od mogućnosti  servisa je doneti agregat lično, gde je zahvaljujući profilu našeg magacina koji poseduje veliku količinu rezervnih delova i novih agregata, vreme remonta svedeno na 3-4 sata, uz najviši nivo kvaliteta.

Preko naših predstavništava obezbeđen je brz transport agregata do centralnog servisa gde se agregat kupcu moze isporučiti  već sledećeg dana. 

Ukoliko se nalazite daleko od našeg centralnog servisa ili nekog od naših predstavništava agregat mozete poslati brzom poštom ili autobusom.

Jos jedna od opcija remonta nekog od delova iz našeg servisnog programa je da na remont  dođete sa vozilom gde će  naši majstori izvršiti demontažu, servis i ponovnu montažu na vozilu.

Garancija na nove i remontovane agregate je 12 meseci!